onderwateraanzicht van vip-injectorplaat

Zwemspa Kenmerken

H2X Fitness zwemspa's van Master Spas zijn gebouwd met innovatieve functies die het gemakkelijker maken om te genieten en het onderhoud van uw achtertuin zwembad alternatief.

Standaardkenmerken:

VIP-technologie

We willen dat u het meeste uit uw zwemspa-ervaring haalt. Daarom hebben we de Velocity Injector Plate (VIP) technologie voor H2X Fitness zwemspa's ontworpen.

H2X Trainer modellen hebben vier luchtgeïnjecteerde VIP jets die een zachtere waterstroom creëren dan traditionele zwemspa's met jets. Het water biedt weerstand zodat je kunt genieten van een continue trainingservaring, of je nu zwemt, rent of wandelt.

Het unieke ontwerp van de plaat helpt de turbulentie en de stroming van het water te regelen. Door de manier waarop het water in de zwemspa wordt gelaten te veranderen, ervaart u een stroming die soepeler, efficiënter en krachtiger is.

Hoe het werkt

De Velocity Injector Cones helpen, samen met het water dat door de jets stroomt, om negatieve druk te creëren rond de omtrek van de voorkant van de jet, waardoor het water door het rooster aan de voorkant in de hoofdwaterstroom wordt getrokken.

onderwaterzicht van de vip jets

AquaSpeed VSP

Zes luchtloze VIP-jets creëren een soepele, brede waterstroom die ideaal is om te zwemmen en te sporten. Geniet van een beter zicht terwijl je meer controle hebt over je zwemspa-ervaring. Met 25 snelheidsinstellingen kunt u het tempo opvoeren voor een intervaltraining of juist voor duurinspanningen. Verkrijgbaar op de Challenger Series zwemspa's.

Voor internationale klanten hebben de H2X Challenger-modellen een waterstromingssysteem met zeven versnellingen.

bedieningspaneel voor de aquaspeed vsp

Hydrotherapie

Ervaar het beste van hydrotherapie met regelbare temperatuur en strategisch geplaatste jets. H2X Fitness zwemspa's hebben voorgevormde therapiezitjes en de Xtreme Therapy Cove zodat u kunt ontspannen en herstellen. Meer lezen

EcoPur Charge Waterzuivering

U wilt genieten van uw zwemspa en u geen zorgen maken over het wateronderhoud. Een exclusief filtratiesysteem, de EcoPur® Charge Master Core Technology maakt het onderhoud van het water van uw zwemspa eenvoudiger. EcoPur Charge maakt gebruik van een mengsel van koper en zink om een elektrochemische reactie te creëren die veel micro-organismen elimineert en zware metalen verwijdert. Door het gebruik van EcoPur® Charge-filtratie hebt u minder chemicaliën nodig, bespaart u elke maand geld en beschermt u de leidingen en apparatuur van uw zwemspa. Meer lezen

Energie-efficiënt

Master Spas ontwierp H2X Fitness Swim Spas energiezuinig zodat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden, ongeacht het weer. Door het gebruik van milieuvriendelijke schuimisolatie behoren H2X Fitness Zwemspa's tot de meest energiezuinige in de industrie. De isolatie, die bestand is tegen schimmel en meeldauw, houdt de warmte vast en verlaagt de energiekosten. Elke zwemspa is gebouwd om niet alleen te voldoen aan de strenge efficiëntienormen van de California Energy Commission, maar deze zelfs te overtreffen.

energiezuinig logo

De kwaliteitsconstructie en energiezuinige materialen helpen de energiekosten laag te houden. De volledige schuimisolatie en een nauwsluitende hoes zorgen er samen voor dat het water op temperatuur blijft.

Energie berekenen

Door het merk en model van je spa te selecteren, kan je gemakkelijk inschatten hoeveel een Master Spas hot tub maandelijks zal kosten aan onderhoud.

Rekenblok
Geschatte maandelijkse kosten


H2Xercise Systeem

Elke H2Xercise Fitness Swim Spa wordt geleverd met een H2Xercise Kit. De kit bevat roeistangen en weerstandsbuizen. Meer lezen

Premium functies:

Fusion Air Geluidssysteem

Het Fusion Air geluidssysteem is een optie voor elk H2X Fitness Swim Spa model. Dit systeem bevat vier interne waterbestendige luidsprekers en een subwoofer om de geluidskwaliteit te maximaliseren. Het Fusion Air Sound System maakt snel en eenvoudig verbinding via Bluetooth van je apparaat, zodat je je favoriete zender of afspeellijst kunt streamen.

luidspreker voor de geluidsinstallatie van de zwemspa

Bluetooth-luidspreker

Of je nu rondhangt met je geliefden of een moment van rust wilt creëren, de juiste afspeellijst kan je helpen de stemming te bepalen. Dit geluidssysteem heeft 40 W vermogen en een basversterking met een afspeeltijd tot 10 uur. Het is ontworpen om gemakkelijk op de waterfuncties van de spa te rusten voor een superieure geluidskwaliteit.

Bluetooth-luidspreker

Het Mast3rPur waterbeheersysteem

Het Mast3rPur™ Water Management System is een synergetisch mengsel van drie natuurlijke waterontsmettingsmiddelen. In combinatie creëren deze elementen een chemische reactie die bekend staat als het Advanced Oxidation Process. Het resultaat: Schoon, helder, fris ruikend water. De Mast3rPur™ optie wordt geleverd met het QuietFlo Water Care System, een 24-uurs circulatiepomp. Meer lezen

Slipvrij, Comfort-vloersysteem **

Het antislip Comfort vloersysteem biedt veiligheid en comfort door de unieke combinatie van tractie en kussen. Het vloersysteem biedt grip bij elke beweging, waardoor oefeningen gemakkelijker en comfortabeler worden. Het Nonslip, Comfort vloersysteem is aangebracht op elke instap en uitstap en op het grote vloeroppervlak.

** Door aanhoudende problemen met de levering van het Nonslip Comfort-vloersysteem is het mogelijk dat de foto's van deze functie niet exact het uiterlijk en ontwerp weergeven van het materiaal dat beschikbaar is op het moment dat uw bestelling voor de zwemspa wordt gemaakt. Hoewel we er alles aan doen om het origineel ontworpen materiaal te behouden, zijn eventuele verschillen alleen cosmetisch.

Onderwateraanzicht van het geïnstalleerde vloersysteem

Asafdeksysteem

Met het Axis afdeksysteem kunt u uw zwemspa gemakkelijker gebruiken. De unieke rolbare cover heeft een laag profiel en kan door bijna iedereen gebruikt worden. Meer lezen