Hydrotherapie is een belangrijke stap in herstel

Hydrotherapie

Het leven kan druk zijn, maar het mag niet in de weg staan van tijd voor jezelf nemen. H2X Fitness zwemspa's bieden een rustgevend toevluchtsoord waar je verlichting kunt vinden van spierpijn en tot rust kunt komen. Ervaar het beste van hydrotherapie met regelbare temperatuur en doordachte plaatsing van de jet.

Herstel van je training met hydrotherapie

Kijk wat onze klanten zeggen


"Deze spa is een heerlijke ontsnapping aan de echte wereld. Ik leef om lange tijd te sporten, stretchen, weken of gewoon na te denken in mijn spa. s Ochtends drink ik mijn eerste kopje koffie in mijn spa. Ik word wakker en luister naar de vogels, zie de zon opkomen over het hek en zie de lucht tot leven komen."
- Mel1413, Corning, CA

Vrouw geniet van de nek- en schouderzit op een H2X Fitness Swim Spa van Master Spas

StressRelief Nek- en Schouderzitting™

Ontspan in de StressRelief nek- en schouderzitting™, beschikbaar op geselecteerde modellen. Speciaal ontworpen waterstralen buiten het water zorgen voor een spanningsverlichtende massage waar dat het meest nodig is, over de nek en schouders.

Nek- en schoudermassagejets helpen stress te verlichten

Xtreme therapie Cove

De jets van de Xtreme Therapy Cove zorgen voor een complete therapeutische massage van uw onderrug, heupen, dijen en kuiten. Het warme water verbetert ook de bloedsomloop en brengt voedingsstoffen en zuurstof naar vermoeide spieren.

Onderwaterzicht van de therapie kreek op een H2X

Magnetische therapie

Ons exclusieve, gepatenteerde Master Force™ Bio-Magnetic Therapy System biedt de voordelen van magnetische therapie in het comfort van een H2X Fitness Swim Spa.

Magnetische therapie wordt al eeuwenlang gebruikt om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren, zwellingen te verminderen en stijfheid te verlichten. Tegenwoordig gebruiken steeds meer artsen en fysiotherapeuten magnetische therapie voor de behandeling van rugklachten, artritis en sportblessures. Daarom heeft Master Spas, na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, ervoor gekozen om de bewezen voordelen van hydrotherapie te combineren met het pijnverlichtende comfort van biomagnetische therapie. Achter de StressRelief Neck and Shoulder Seat™ zijn krachtige magneten geplaatst om uw drukpunten te verlichten.

stoel voor biomagnetische therapie

Master Blaster voetmassage®

Verjong je pijnlijke voeten

Ons Master Blaster® Foot Therapy System* maakt gebruik van een groep jets om je lichaam te verjongen door middel van een allesomvattende voetmassage. Deze unieke vorm van reflexologie wordt ondersteund door wetenschappelijke studies naar de gezondheidsvoordelen van voetmassage. Ons Master Blaster® voetmassagesysteem wordt aangedreven door een aparte oversized pomp, die 200 liter per minuut aan krachtige en kalmerende voetverlichting genereert.
*Beschikbaar op 19-voet modellen

master blaster voetmassage jets