Hoofdkantoor Master Spas in Fort Wayne Indiana
Spa gecertificeerd door SpaSearch.org Spa gecertificeerd door SpaSearch.org
 
BBB Torch Award voor uitmuntendheid in bedrijfsethiek BBB Torch Award voor uitmuntendheid in bedrijfsethiek
Inspire award, de hoogste onderscheiding in de hot tub-industrie Inspire award, de hoogste onderscheiding in de hot tub-industrie
Ondernemer van het jaar Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award
Inspire award, de hoogste onderscheiding in de hot tub-industrie APSP's Internationale Hot Tub-vereniging
 
Met trots gemaakt in de VSMet trots gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika

Over ons

Master spa's

Bij Master Spas verkopen we je nooit zomaar een hot tub en sturen je dan weer weg. Wanneer je een Master Spa koopt, krijg je de volledige ondersteuning van ons nationaal netwerk, dealers en servicecentra. Bovendien zijn onze professionele medewerkers van de klantendienst slechts een gratis telefoonnummer van je verwijderd om al je vragen te beantwoorden.

Master Spas, LLC. is gevestigd in Fort Wayne, Indiana, 90 mijl ten noorden van Indianapolis. Vanuit onze ultramoderne productiefaciliteit van 583.000 m² en een distributiecentrum van 45 hectare zijn we de grootste fabrikant van zwemspa's ter wereld en een van de grootste fabrikanten van draagbare spa's en hot tubs in het land. Ons managementteam heeft meer dan 150 jaar ervaring in de productie van spa's en een van de sterkste track records in de industrie.

Als u vragen heeft over uw H2X Swim Spa, bel dan de klantenservice op 800-860-7727 of stuur een e-mail naar [email protected]. Vragen met betrekking tot de verkoop kunt u richten aan [email protected].

Master Spas zorgt voor kuren

Master Spas is verheugd en trots om twee stichtingen te helpen die zich inzetten voor het vinden en financieren van behandelingen voor levensbedreigende ziekten.

Lupus stichting van Amerika logo

Samen met de Lupus Foundation of America zijn we een campagne gestart om het bewustzijn te vergroten en een geneesmiddel te vinden voor deze slopende ziekte die meer dan 1,5 miljoen Amerikanen treft. Een deel van de winst van elke verkochte spa gaat naar de Lupus Foundation. Ga voor meer informatie naar www.MasterSpas.com/cares

vera bradley foundation logo

Master Spas heeft de krachten gebundeld met de Vera Bradley Foundation for Breast Cancer om borstkanker, een levensbedreigende ziekte, uit te roeien door financiële steun te geven aan onderzoek en onderzoeksgerelateerde projecten. Meer informatie vind je hier.

Zorg voor kinderen

Studenten NAZ Kindercentrum

Master Spas en hun dealers bouwden in 2013 mee aan een nieuw scholencomplex voor het NAZ Children's Centre in Rose Hall, Jamaica. Deze gespecialiseerde school doet uitstekend werk met kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar en werkt ook met kinderen met ontwikkelingsproblemen. Met elke Master Spas Swim Spa die wordt verkocht, wordt een donatie gedaan aan het NAZ Children's Centre Scholarship Fund. Lees hier meer.

Fabriekstour 2017

Neem een kijkje achter de schermen met een videorondleiding door onze productiefaciliteit in Fort Wayne, Indiana.