trainen in een zwemspa door master spas

H2Xercise Systeem

Blijf fit in je eigen achtertuin

Eenmaal in het water zul je merken dat de H2X een grote vlakke bodem heeft zonder verborgen obstakels, waardoor het de perfecte keuze is voor een verscheidenheid aan fitnessoefeningen. Je kunt op je plaats joggen tegen een zachte stroming in, een kickboard gebruiken of het H2Xercise Systeem gebruiken dat een roeikit, weerstandsbanden en het H2Xercise Aquatic Workout boek bevat en standaard wordt geleverd bij alle modellen.

Als de jets uit zijn, ervaar je de voordelen van weerstandstraining en bewegingsoefeningen. De opwaartse druk van het water maakt trainen natuurlijk gemakkelijk voor de gewrichten en deze aanpak biedt een totale workout voor lichaam en geest die effectief en toch zacht is.

h2xercise programma's door Rick McAvoy

H2Xercise Roeiset en Weerstandsbanden: Gemakkelijk aan te sluiten, gebruik de roeikit voor kracht- en uithoudingstraining van het bovenlichaam. Als je klaar bent, maak je gewoon de vier bevestigingspunten los en berg je het op in de duurzame H2Xercise tas voor je volgende sessie. Meerdere weerstandsbanden en bevestigingen zijn perfect voor een grote verscheidenheid aan kracht- en flexibiliteitsoefeningen.

H2Xercise Roeiset en Weerstandsbanden

H2Xercise Aquatic Workout voor elk fitnessniveau: Een nieuwe manier van trainen. Dr. Rick McAvoy, PT, DPT, CSCS en professor hydrotherapie heeft een trainingsprogramma geschreven dat exclusief is voor de Master Spas lijn van zwemspa's. Dit programma is speciaal ontworpen om u te helpen het meeste uit uw zwemspa te halen. Dit programma is speciaal ontworpen om u te helpen het meeste uit uw zwemspa te halen en wordt gepresenteerd in een gemakkelijk te volgen formaat.

H2Xercise Aquatische Fitness Boek