zie het verschil in onze h2x zwemspa's

Maak kennis met H2X Fitness zwemspa's

Met drie unieke lijnen is er een H2X Fitness Swim Spa die je het gemak en de motivatie geeft om je doelen te bereiken.


Ontmoet je match

U wilt de zwemspa vinden die past bij uw levensstijl, ruimte en budget. H2X Fitness Zwemspa's hebben drie unieke lijnen en 12 modellen om uit te kiezen. Het verschil zit hem in de zwemjets en de prestatieopties.

Challenger-serie: Topprestaties, airless VIP-jets, programmeerbare snelheid. Challengers zijn ideaal voor atleten en fitnessfanaten.

Trainingsserie: Krachtige VIP-jets met luchtinjectie en regelbare snelheid. Trainers zijn ideaal voor fitnessfanaten en therapiezoekers.

Therapool Series: Fitnessgeoriënteerd, luchtgeïnjecteerde stroomjets, dubbele snelheid. Therapools zijn ideaal voor kleine ruimtes en aquatherapie.

Zij-aan-zij vergelijking

Kenmerken Uitdager Pro Challenger Trainer Trainer 12 Therapool
Ideaal voor fitness/therapie/recreatie vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Zwem Niveau zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon zwemicoon
Aandrijfsysteem 6 luchtledige VIP-jets 6 luchtledige VIP-jets 4 luchtgeïnjecteerde VIP-jets 4 luchtgeïnjecteerde VIP-jets 2-3 Stroom Jets
Snelheid waterstroming Programmeerbaar, 25 niveaus Programmeerbaar, 25 niveaus Verstelbaar Verstelbaar Dubbele snelheid
Pompen 4 3-5 2-4 2 2
Modellen met zowel een zwemspa als een hot tub - vinkje vinkje - -
Xtreme therapie Cove vinkje vinkje vinkje vinkje -
Master Blaster® voetmassage* - vinkje vinkje - -
Hydrotherapiezitjes met waterstraal vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
StressRelief Nek- en Schouderzitting™* vinkje vinkje vinkje - vinkje
Master Force™ Bio-Magnetisch Therapiesysteem* vinkje vinkje vinkje - vinkje
EcoPur® ladingfiltratie vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Ozon systeem vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Roestvrijstalen jets vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Water vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
LED-verlichting* vinkje vinkje vinkje Kleurenlandschap vinkje
H2Xercise fitnesssysteem vinkje vinkje vinkje vinkje vinkje
Optie warmtepomp vinkje vinkje vinkje
*Op geselecteerde modellen

 

Challenger Zwemspa's

Zwemspa uit de Challenger-serie

De Challenger overbrugt de kloof tussen fitness en prestaties, zodat je jouw training naar een hoger niveau kunt tillen. De Challenger-modellen hebben een innovatief jetsysteem dat geen lucht in de waterstroom introduceert. stroom. Met de airless VIP-technologie en zes strategisch geplaatste geplaatste jets, creëert het systeem een soepele, brede stroming van water dat een beginnende of topzwemmer kan uitdagen met één druk op de knop. Bovendien ervaar je de hydrotherapie en ontspanning die je wilt en nodig hebt.

Met Aquaspeed VSP kunt u de snelheid van uw zwemspa instellen

Aquaspeed VSP™

Het AquaSpeed VSP touchscreen display heeft eenvoudig te gebruiksvriendelijke bediening waarmee u de snelheid van de stroom kunt instellen en een training kunt programmeren. Met 25 snelheidsinstellingen, kunt u uw tempo instellen voor duurinspanningen of variëren om te profiteren van intervaltraining. variëren om te profiteren van intervaltraining.

Voor International Challenger zwemspa's is het VSP-systeem momenteel niet beschikbaar. In plaats daarvan creëren 3 pompen met hoge stroomsnelheid een sterke, diepe en brede waterstroom uit een combinatie van 7 beschikbare snelheden.

Voor wie: Atleten en fitnessfanaten

Trainer Zwemspa's

Trainer Series Zwemspa

H2X Fitness Trainers leveren een zwem- en trainingservaring ervaring die superieur is aan traditionele jets met luchtinjectie zwemspa's. De combinatie van wetenschap en techniek, de VIP technologie een efficiëntere waterstroom om tegenaan te zwemmen, rennen of wandelen. Hydrotherapie en ontspanning zijn ingebouwd, met de Xtreme Therapy Cove, masserende jets en de mogelijkheid om de watertemperatuur aan te passen aan uw comfortniveau.

Voor wie: Fitnessfanaten en therapiezoekers

Therapool Zwemspa's

Therapool Zwemspa's

Ideaal voor fitness en beweging, H2X Fitness Therapool modellen helpen je om actief te worden en te blijven. Therapool modellen beschikken over maximaal drie stromingsjets die de natuurlijke natuurlijke weerstand van water, zodat u het meeste uit uw training. Hydrotherapie en ontspanning zijn ingebouwd, met de voorgevormde zitting, masserende jets en de mogelijkheid om de watertemperatuur tot een rustgevende 99 graden.

Voor wie: Fitness- en therapiezoekers