Veelgestelde vragen over zwemspa's

Zwemspa FAQ


Waar kan een H2X Swim Spa voor gebruikt worden?

Een H2X Swim Spa van Master Spas biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden, waaronder zwemmen, lichaamsbeweging, therapie en plezier voor het hele gezin.

Welke oefeningen kan ik doen in een H2X Swim Spa?

Veel mensen kiezen voor een H2X Swim Spa van Master Spas omdat ze de voordelen van hydrotherapie nodig hebben. Het natuurlijke drijfvermogen van het verblijf in water zorgt voor gemak van beweging en minder stress op gewrichten en spieren, waardoor een H2X ideaal is voor mensen die te maken hebben met aanhoudende gezondheidsproblemen of herstellen van meer tijdelijke tegenslagen.

Is het H2Xercise Fitness-systeem inbegrepen bij mijn zwemspa?

Ja, het exclusieve H2Xercise Fitness™ Systeem is inbegrepen bij de aankoop van uw zwemspa. Geniet van de voordelen van weerstandstraining in het water met de H2Xercise fitnessapparatuur, ontworpen door Master Spas samen met aquafitness/conditioneringsexpert Dr. Rick McAvoy. Het systeem is perfect voor elk fitnessniveau en bevat een roeikit, weerstandsbanden en het H2Xercise Aquatic Workout boek. Lees meer over het H2Xercise Fitness Systeem

Waar vind ik mijn H2Xercise Fitness-systeem als mijn spa wordt geleverd?

Het H2Xercise Fitness-systeem is weggestopt achter de kast van de zwemspa, zodat het veilig kan worden vervoerd voor elke zwemspa die in 2019 is gebouwd. Verwijder het paneel dat wordt aangegeven door de pijl hieronder. Bij zwemspa's gebouwd vóór 2019 is de kit niet inbegrepen, maar u kunt deze wel kopen door contact op te nemen met uw plaatselijke Master Spas-dealer.

waar h2x-kit zich bevindt in mijn zwemspa

Kan ik echt zwemmen in een H2X Swim Spa?

Voor degenen die zwemmen tot hun normale routine rekenen of voor degenen die op zoek zijn naar een meer realistische zwemervaring, raden we je de Challenger-serie aan. H2X Challenger-modellen zijn uitgerust met de innovatieve Airless VIP-technologie. Met drie pompen en minder lucht in de waterstroom, zullen Challenger-spa gebruikers genieten van een soepelere, meer aanpasbare zwemervaring.

Welke maten zijn er beschikbaar?

Een groot voordeel van de H2X zwemspa's van Master Spas is de verscheidenheid aan maten. We hebben een complete reeks modellen die aan elke behoefte voldoen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het soort voordelen dat u met uw nieuwe zwemspa wilt bereiken. De vijf unieke modellen variëren in grootte van 11' tot iets meer dan 19' lang. De Trainer 18 heeft de grootste open ruimte van alle modellen en is dus ideaal voor workouts.

Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in twee verschillende dieptes: 51" en 60". Wij raden de 60" diepe modellen aan voor wie de spa gebruikt voor therapie en lichaamsbeweging.

Maken jullie een model met zowel een zwemspa als een bubbelbad?

Ja, de Trainer 19 is gebouwd om 2 aparte waterlichamen te hebben (sommigen noemen dit dubbele temperatuur). De kant van de zwemspa wordt meestal op een koelere temperatuur gehouden. De hot tub-kant bevat verschillende therapiezitjes die meestal op een warmere temperatuur worden gehouden.

Alle H2X zwemspa's van Master Spas bevatten een soort therapiezitje en therapiejets, maar de Trainer 19 is het enige model met twee temperaturen.

Waar plaats ik mijn nieuwe H2X Swim Spa?

Het antwoord op deze vraag is voor elke situatie anders. U moet bepalen hoeveel ruimte u ter beschikking hebt, of u de spa binnen of buiten wilt plaatsen, hoe u de spa in het algemene ontwerp van uw omgeving wilt laten passen, enz. We hebben een hulpmiddel ontwikkeld dat voor onze klanten van onschatbare waarde is geweest bij de voorbereiding van de aankoop en levering van hun nieuwe zwemspa. Klik hier om onze Backyard Planning Guide te downloaden.

Zijn er foto's van andere geïnstalleerde H2X Swim Spas die me op ideeën kunnen brengen?

Ja, H2X Zwemspa-eigenaren delen met trots hoe ze hun zwemspa hebben geïnstalleerd en we hebben in de loop der jaren veel foto's ontvangen. Bekijk onze fotogalerij om echte zwemspa-installaties van over de hele wereld te zien.

Hoe kan ik een H2X Swim Spa in het echt zien?

Master Spas heeft speciaalzaken die onze producten over de hele wereld verkopen op meer dan 300 locaties. Ga naar onze Dealer Locator om de dichtstbijzijnde te vinden.

Wie is Master Spas?

Master Spas is de grootste fabrikant van zwemspa's ter wereld. We zijn ook de grootste fabrikant van hot tubs. 100% van onze productie vindt plaats in de Verenigde Staten vanuit onze ultramoderne fabriek in Fort Wayne, Indiana. We zijn er trots op dat onze producten in meer dan 30 landen over de hele wereld worden verkocht. Klik hier voor meer informatie over Master Spas.

Wat moet ik nog meer weten?

We willen het zo makkelijk mogelijk maken om al je vragen te beantwoorden, dus hier vind je aanvullende bronnen die nuttig kunnen zijn: