Zwemspa afdekking voor een Master Spas zwemspa Zwemspa afdekking voor een Master Spas zwemspa

Zwem Spa Covers door Master Spas

Master Spas spa covers beschermen uw zwemspa tegen de elementen terwijl ze de energie-efficiëntie maximaliseren. Onze covers passen precies om uw Master Spas spa en maken het gemakkelijker om uw spa schoon en veilig te houden.

Master Spas zwemspa covers zijn gemaakt van maritieme materialen en hoogwaardige isolatie en worden geassembleerd op onze productiecampus in Fort Wayne, Indiana.

Master Spas produceert alleen afdekkingen die voldoen aan de strenge ASTM-F1346-norm voor afsluitbare veiligheidsafdekkingen.

Axis spa cover gedeeltelijk opgerold op een H2X

Voordelen van Swim Spa Covers

Van energie-efficiëntie tot veiligheid en waterkwaliteit, covers voor zwemspa's bieden een scala aan voordelen. Een kwaliteitsbadovertrek zal de levensduur en het plezier van uw Master Spas zwemspa verhogen.

 • Energie-efficiëntie. Houdt de warmte vast en verlaagt zo de energiekosten. Door de warmte binnen te houden, helpen de zwembadafdekkingen bovendien om het water op de gewenste temperatuur te houden.
 • Langere levensduur. Door uw zwemspa tegen de zon te beschermen, helpt de cover de acryl kuip en andere onderdelen tegen UV-schade te beschermen.
 • Eenvoudiger onderhoud. Geniet van schoon, helder water met minder werk. De nauwsluitende en stevige pasvorm van de cover houdt natuurlijke elementen zoals bladeren en neerslag buiten, die de waterkwaliteit kunnen aantasten.
 • Waterbesparing. Verdamping is normaal. Maar de cover van uw zwemspa helpt de verdamping te verminderen, waardoor er minder water verloren gaat.
 • Veiligheid. Sleutelklemmen voorkomen dat anderen het deksel verwijderen.
Axis afdeksysteem dat een zwemspa volledig afdekt

Axis Zwem Spa Covers

Maak kennis met het Axis afdeksysteem - een combinatie van innovatief design en ongeëvenaard gemak. Met een ontwerp uit één stuk en duurzame materialen beschermt het Axis afdeksysteem uw zwemspa tegen weer en wind.

Wat is het Axis afdeksysteem? De unieke rolluik maakt het gemakkelijker dan ooit om uw zwemspa te openen. Eén persoon kan de cover gemakkelijk terugrollen, waardoor u kunt gaan zwemmen, sporten en ontspannen. Het heeft een laag profiel, waardoor het ideaal is voor op maat gemaakte spa-installaties.

Gemaakt van eersteklas materialen om lang mee te gaan.
Verkrijgbaar in middernacht zwart.
Beperkte garantie

Asafdeksysteem open

Badkuipafdekkingen van schuimrubber met hoge dichtheid

Een hoogwaardige cover beschermt uw spa en zorgt ervoor dat u er jarenlang van kunt genieten. Van ongeëvenaarde energie-efficiëntie tot verbeterde veiligheidsfuncties, onze spa covers van schuimrubber met hoge dichtheid zijn speciaal ontworpen voor uw Master Spas zwemspa.

 • 5-inch schuim met hoge dichtheid voor ongeëvenaarde energie-efficiëntie
 • Het hele jaar door bescherming tegen weersinvloeden, inclusief sneeuw en ijs
 • Het ontwerp is voorzien van een dampbarrière die de hoes beschermt en verdamping vermindert
 • Gemaakt van duurzame, kleurbestendige materialen
 • Meerdere veiligheidssloten helpen om uw zwemspa veilig te houden als hij niet in gebruik is.
 • Beperkte garantie
Standaard spa cover

Zwembad Cover Lifters

Als u geïnteresseerd bent in een opvouwbare cover, kunt u een coverlifter installeren. De lifter maakt het gemakkelijker om de cover van uw spa te openen en te sluiten.

Neem voor informatie contact op met uw plaatselijke Master Spas-dealer.

Zwemspa afdek lifter