Ben Hoffman, professioneel triatleet


IRONMAN® Kampioen neemt deel op het wereldtoneel

Maak kennis met Ben Hoffman, een triatleet uit Arizona die bij zijn fans bekend staat als "Hoff". Hoffman, afkomstig uit Colorado, begon met triatlons toen hij nog studeerde en sloot zich aan bij een clubteam van de Universiteit van Montana in Missoula. Hij won zijn eerste IRONMAN in 2010 in Lake Placid en bevestigde daarmee zijn beslissing om professioneel te worden. Maar de weg naar Kona was niet altijd gemakkelijk, met tegenslagen onderweg - waaronder een verwoestende blessure in 2018. Hoffman bewees dat hij gezond en fit was in 2019, met een overwinning op het IRONMAN Afrikaans Kampioenschap en een vierde plaats op het iconische IRONMAN Wereldkampioenschap.

Het water in

Hoffman groeide op met balsporten - voetbal, basketbal, en golf. Dus toen hij voor het eerst triatlon ging doen, moest hij leren zwemmen. moest hij leren zwemmen. Dat was een enorme hindernis, zegt Hoffman. vertelt. Maar met goede coaching en instructie kon hij het leren.

"Omdat ik uit een niet-zwemachtergrond kom, is zwemmen iets iets waar ik veel energie in moet steken. Ik moet altijd moet altijd die kleine aanpassingen en verbeteringen vinden om dat kopgroepzwemmen te behouden, wat zo belangrijk is voor mijn prestaties in de sport. De zwemspa biedt me een manier om mijn techniek aan te scherpen."

ben hoffman portret
onderwateropname van ben hoffman zwemmend in een h2x fitness zwemspa

Trainen met een H2X zwemspa

"Een van mijn favoriete dingen aan de H2X Swim Spa van Master Spas is dat hij recht in mijn achtertuin staat. De energie om de deur uit te gaan is echt geminimaliseerd met de zwemspa. En ik denk dat dat een grote rol speelt voor veel triatleten, als je drie verschillende sporten drie verschillende sporten en misschien een gezin in balans houdt, een baan. Een zwemspa bij je thuis maakt alles zoveel makkelijker."


Win je dag

"Mijn dag winnen is ervoor zorgen dat ik elke dag tijd aan mezelf geef, wat volgens mij voor iedereen belangrijk is om te doen. Maar het is ook belangrijk voor mij om tijd te geven aan de andere mensen in mijn leven. En hopelijk wil ik iets teruggeven teruggeven en anderen inspireren om een geweldig leven te hebben."

Over de H2X Challenger Zwemspa serie

Ben Hoffman traint met een Challenger 15D zwemspa, die deel uitmaakt van de H2X Fitness Swim Spa lijn. De Challenger-serie is de nieuwste productlijn van Master Spas.

  • Airless VIP-straalsysteem
  • AuqaSpeed VSP (25 snelheidsniveaus)*
  • Xtreme therapie Cove
  • Hydrotherapiezitjes met waterstraal
  • H2Xercise fitnesssysteem
  • Gebruik het hele jaar door

*Voor de International Challenger zwemspa's is het VSP-systeem momenteel niet beschikbaar. In plaats daarvan creëren 3 pompen met hoog debiet een sterke, diepe en brede waterstroom uit een combinatie van 7 beschikbare snelheden.

Zwemmen of sporten, het kan allebei in je achtertuin in een zwemspa
Therapiezitje in een zwemspa
Ontspannen als een professional

Herstel en zelfzorg zijn een belangrijk onderdeel van elke welzijnsroutine. Maar voor professionele atleten zoals Hoffman, is het een cruciaal onderdeel van zijn prestaties. Een H2X Fitness Swim Spa combineert warm water en hydrotherapiestralen om spierpijn te verlichten, stress te verlichten en mobiliteit te verbeteren. stress te verlichten en de mobiliteit te verbeteren. voor een atleet als Hoffman.

"Vanuit het oogpunt van herstel is het water een van mijn favoriete plekken om te ontspannen. om te ontspannen het water. Om die mogelijkheid in mijn achtertuin te hebben, om erin te springen en die spuitende actie te hebben waar ik massage kan krijgen, is geweldig."

H2X Fitness Zwemspa's

Bij Master Spas willen we dat u van fitness en welzijn een prioriteit maakt. en welzijn tot een prioriteit maakt. Of je nu een beginner bent of een atleet van wereldklasse bent, er is meer nodig dan verlangen om een balans te vinden tussen training en de eisen van het leven. Er is toewijding. Onze zwem spa's zijn ontworpen om training en herstel gemakkelijk te maken, op steenworp afstand in uw achtertuin.

Bij Master Spas maken we het kopen van een spa net zo ontspannend als het bezitten ervan.

Bezoek onze showroom of plan een videochat
Bekijk een zwemspa en kies de perfecte maat.
Een professional zal uw ruimte evalueren
We kunnen dit doen met een foto & afmetingen of door een bezoek aan je achtertuin.
Plan een dag voor installatie
Als je klaar bent, kan de installatie minder dan een dag duren.