familie geniet van een h2x fitness spa van master spas

Plezier voor het hele gezin

Creëer een bestemming in je achtertuin met een H2X Fitness Swim Spa. Alle leeftijden zullen genieten van zwemmen, ontspannen en spelen in het ruime zwemgedeelte. Optionele high-end stereo-installatie en LED-verlichting verbeteren het uiterlijk van de zwemspa en maken het plaatje compleet voor elke bijeenkomst.

een heel gezin geniet van een zwemspa

Wat onze klanten zeggen


"De H2X Trainer 15D is het beste wat we in jaren hebben gekocht. Het is een leuke plek voor onze familie om samen te komen in het weekend en op feestdagen. Het is een geweldige aanvulling op ons leven."
- Familie Perez, Acton, CA

Inbouw zwemspa installeren

Veilige plek om te zwemmen

Wanneer de middag aanbreekt, is het tijd om het plezier op te voeren en te genieten van de H2X met je kinderen of vrienden, want hoe opmerkelijk de H2X ook is voor fitness, we hebben hem ook ontworpen als het perfecte centrum voor plezier in de achtertuin, het hele jaar door.

Familie speelt met een strandbal in een zwemspa

Entertaining

Je kent het huis. Het is het huis waar de zomerbarbecues worden gehouden, waar geïmproviseerde bijeenkomsten plaatsvinden. Met een H2X Fitness Swim Spa ben jij de gastheer met de meest uitnodigende plek om te entertainen. Premium opties, zoals Bluetooth-connectiviteit en lichtpakketten, zorgen ervoor dat je de sfeer kunt bepalen, of je nu een avond met vrienden of een familiebarbecue organiseert.

Een gezin geniet van buiten eten bij een zwemspa

Aansluiten ... Zonder aansluiten

Het doordachte ontwerp van H2X Fitness zwemspa's biedt ook een kans om het hele jaar door te genieten van vrije tijd en contact te maken als gezin, naast fitness. De zwemspa is een geweldige plek om bij te praten zonder de afleiding van elektronica en om je meer betrokken te voelen bij je dierbaren.

Een koppel geniet van wat rust in een H2X