zwem in het comfort van je eigen achtertuin met een zwemspa

Zwemmen

Of je nu een recreatieve zwemmer bent of een atleet die traint voor een triatlon, een H2X Fitness Swim Spa brengt je doelen binnen bereik - zonder ooit de muur van de zwemspa te bereiken. Verbeter je conditie, verfijn je slag of ga voor een persoonlijk record terwijl je geniet van een ononderbroken zwemervaring.

Ben hoffman zwemmen

Zwemtraining in een zwemspa

Pas de temperatuur aan en verander de weerstand met de knop om de omstandigheden van zwemmen in open water na te bootsen. Bepaalde H2X Fitness Swim Spa modellen hebben een diepte van 60 inch, waardoor het comfortabeler is om met alle vier de slagen te trainen.

Mirinda Carfrae Zwemmen

Kijk wat onze klanten zeggen


"Ik hou van zwemmen, maar ik had nog nooit een zwemspa-ervaring geprobeerd. Mijn Trainer 19D overtrof mijn verwachtingen. Vanaf de eerste keer dat ik het water in ging, kon ik zwemmen zoals in een zwembad ... maar zonder te draaien! Ik zwem voordat ik naar mijn werk ga en het is zo handig, schoon en probleemloos."
- Leisa, Abbotsford, BC

Luchtfoto vanuit een drone van een zwemspa

Zwem het hele jaar door

Terwijl traditionele ingegraven zwembaden maar een paar maanden per jaar gebruikt kunnen worden, heb je met een H2X Fitness Swim Spa 24/7 toegang tot het zwembad, 365 dagen per jaar, ongeacht het weer.

AquaSpeed VSP

De nieuwe Challenger-serie heeft een systeem met variabele snelheid waarmee je het tempo kunt bepalen. Het touchscreen display heeft gebruiksvriendelijke bedieningselementen waarmee je de snelheid van de stroom kunt instellen en een training kunt programmeren. Met 25 snelheidsinstellingen kun je het tempo opvoeren voor een intervaltraining of instellen voor duurinspanningen.

Voor International Challenger zwemspa's is het VSP-systeem momenteel niet beschikbaar. In plaats daarvan creëren 3 pompen met hoge stroomsnelheid een sterke, diepe en brede waterstroom uit een combinatie van 7 beschikbare snelheden.

ben hoffman zwemmen