trainen in een zwemspa voorkomt dat u de privacy van uw achtertuin moet verlaten om te gaan sporten in de sportschool

Fitness

Oefen in het gemak van uw achtertuin en doe het met plezier.

Met een H2X Fitness Swim Spa kun je genieten van de therapeutische voordelen van aquagym zonder het woon-werkverkeer en de frustratie van een traditionele fitnessruimte. Tenslotte zou je niet beperkt moeten worden door openingstijden, het weer of de seizoenen.

vrouw roeit in haar fitness zwemspa by master spas

Kijk wat onze klanten zeggen


"De Trainer 12 maakt sporten leuk en pijnloos. Ik heb er nog nooit in mijn leven naar uitgekeken om te sporten, tot nu. Een van de beste dingen: Je mag in de ontspannende jets zitten als je klaar bent! Nog een pluspunt: het is oktober en iedereen sluit hier zijn zwembad voor de winter, maar wij kunnen blijven genieten van onze spa."
- Mary, Killeen, TX

Installatie van een zwemspa in de achtertuin in een woestijnklimaat

Voordelen van hydro-oefeningen

Niets mag tussen jou en je doelen komen. Daarom heeft een H2X Fitness Swim Spa een groot zwemgedeelte zonder obstakels, zodat je de vrijheid hebt om te bewegen zoals jij dat wilt. Wanneer je traint in een H2X, kun je genieten van de voordelen van cardiovasculaire en weerstandstraining zonder de impact op gewrichten. Dankzij de natuurlijke weerstand en het drijfvermogen van water voelt het lichaam zich ondersteund in een zwemspa en kun je bewegen met een groter bewegingsbereik. Mensen die in het water trainen zien vaak een verbeterd evenwicht, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit - en ook minder pijn.

Trainen in een zwemspa

Watertherapie in een zwemspa

Met de instelbare regelaars van de zwemspa kunt u de temperatuur instellen op 80 graden voor een comfortabele trainingsomgeving. Of u kunt de temperatuur verhogen tot een therapeutisch bereik (midden jaren 90) om te genieten van de voordelen van warm water.

Bovendien hebben bepaalde H2X Fitness Swim Spa modellen een diepte van 60 inch, wat de voordelen van het drijfvermogen van het water vermenigvuldigt.

De stroom van een h2x zwemspa instellen

Feiten over drijfvermogen in water

Met drijfvermogen is het zo dat hoe meer je jezelf onderdompelt in het water, hoe meer het water je ondersteunt. Als je tot je middel in het water loopt, ondersteunt het water 50% van je lichaamsgewicht. Borstdiep water vermindert het effect van de zwaartekracht met 70%. En halsdiep water? Negentig procent van je lichaamsgewicht wordt ondersteund.

onderwaterfotografie in een H2X Swim Spa